Stages

In onze organisatie hechten we veel belang aan de ondersteuning en ontwikkeling van de hulpverleners van morgen. We geven studenten de kans om te kunnen groeien en bloeien binnen onze verschillende deelwerkingen.

We nemen je graag mee op sleeptouw in een leerrijk groeiproces.

  • info

    Interesse in een stage binnen vzw Stappen?
    Mail je motivatiebrief en CV door naar Laura!

    laura.vaneijndhoven@stappenvzw.be

    Vergeet hierbij zeker niet te vermelden voor welke periode je op zoek bent naar een stageplaats en naar welke deelwerking(en) jouw voorkeur uitgaat.

EEN STAGE IN DE RESIDENTIE

Wil je graag jongeren mee ondersteunen in het dagdagelijkse reilen en zeilen binnen hun verblijf in de residentie? Ga je graag met een groep jongeren aan de slag en heb je een hands-on mentaliteit? Draag je graag bij aan een huiselijke sfeer en stel jij je gemakkelijk flexibel op? Dan is een stage binnen onze residentiële werking zeker iets voor jou!

EEN STAGE IN HET CONTEXTTEAM

Heb je meer feeling met individueel werken en wil je graag ouders en jongeren ondersteunen binnen hun gezinscontext? Voel jij je geroepen om regelmatig de baan op te gaan, met verschillende betrokken partners samen te werken en jongeren en hun context zowel residentieel als ambulant te begeleiden? Dan zit je helemaal op je plaats binnen een stage in het contextteam!

EEN STAGE IN ONZE CBAW-WERKING

Voel je het kriebelen om aan de slag te gaan met jongeren die al wat verder staan in hun traject?  Weet jij van aanpakken op praktisch en administratief vlak? Ben je enthousiast om jongeren mee te nemen in de wondere wereld van het jongvolwassen leven en alle uitdagingen die daarbij komen kijken? Dan is een stage in onze CBAW-werking helemaal jouw ding!

EEN STAGE BINNEN DE PROJECTWERKING

Ben jij een creatieve geest die graag out of the box denkt en zich flexibel weet op te stellen? Beweeg jij je als een vis in het water tussen een groep jongeren die nood hebben aan een alternatieve dagbesteding? Weet jij van aanpakken en hecht je veel belang aan het creëren van een laagdrempelige plek waar jongeren zich gehoord en gezien voelen? Dan is een stage binnen onze projectwerking the place to be!