Klaas Temmerman

bestuurder & personeelsvertegenwoordiger

Ann Buysse

bestuurder
Herman

Herman Van Houte

bestuurder

Als buurman van Stappen, op het Westveld, is het met veel genoegen dat ik een klein steentje kan bijdragen aan het prachtige project dat Stappen is.


 

Katelijne Dezillie

Katelijne Dezillie

Voorzitter

Toen Lut Steyaert stopte als voorzitter van de Raad van Bestuur werd me vanuit de Raad van Bestuur gevraagd die taak op mij te nemen. Wat ik na veel aarzelen aanvaard heb. Op 23 maart 2000 werd ik officieel benoemd. Ik voelde me aangesproken door de doelgroep en bovenal door het pedagogisch project

Maureen Pollentier

Maureen Pollentier

Algemeen Coördinator vzw Stappen

Ik streef ernaar om van Stappen een  betere organisatie te maken en van de wereld een betere plaats voor de jongeren. De samenwerking en dialoog in de raad van bestuur, de ontmoetingen op de algemene vergadering, in een cultuur van vertrouwen zijn hierbij onmisbaar.

Janes Antonissen

Janes Antonissen

bestuurder & dagelijks bestuur

"Houden van mensen,
houden van cijfers,
houden van fietsen,
houden van Stappen!"

Katrien Derveaux

Katrien Derveaux

bestuurder

Met een achtergrond in de bedrijfswereld en een sterk inzicht in het financiële aspect van een organisatie, draag ik een graag mijn steentje bij in de Raad van Bestuur. Daarnaast ben ik actief lid bij Soroptimist Gent Scaldilys.

Katrien Van Hoecke

bestuurder

Veel hangt af van waar je wieg staat. Het is een cliché, maar het is  toch zo juist. Met mijn engagement voor Stappen hoop ik een klein beetje terug te kunnen doen voor de meisjes van wie de wieg misschien wat in de tocht stond ... die niet dezelfde warmte thuis mogen kennen zoals ik die gekend heb

Dirk Van Hyfte

Dirk Van Hyfte

bestuurder

Wij boden leegstaande woningen tegen een voordelige prijs aan Stappen aan. Door deze leuke contacten werd mij enige tijd later gevraagd of ik interesse had om nog iets meer te doen in Stappen zelf. Zo ben ik eigenlijk terechtgekomen in de Raad van Bestuur.