Het Zorgfonds steunt niet enkel de meisjes die in begeleiding zijn in Stappen, maar ook zij van wie de begeleiding al even is afgerond.

Concreet is het Zorgfonds in het verleden reeds gebruikt voor de aankoop van een pc voor een meisje die een informaticaopleiding volgt, in de vergoeding van een bijkomende opleiding voor een meisje dat zelfstandig woont, in het dekken van een hospitalisatieverzekering voor een meisje op studio, in het verwerkingsproces van het overlijden van een ouder van een meisje en in de organisatie van een aantal ervaringsgerichte tochten, de aankoop van meubilair om alleen te gaan wonen .

Jaarlijks organiseren we een aantal evenementen om het zorgfonds middelen te geven. In het voorjaar organiseren we een film-matinee met verwenreceptie, in het najaar doen we de actie "tafelen met een hart voor kinderen". Daaraanst verkrijgen we middelen via Cultinair en andere acties. Bekijk zeker ons startpagina en de nieuwspagina.

Wil je graag zelf de handen uit de mouwen steken door een actie mee ondersteunen of door zelf iets te organiseren dan nemen we graag contact met je op. Stuur een mailtje naar info@stappenvzw.be en we kijken samen wat mogelijk is.